2016. január 3., vasárnap

Piroska és a vámpír: Gena Showalter - Lord of the Vampires

Író: Gena Showalter
Cím
: Lord of the Vampires
Sorozat
: Lords of the Abyss

Kiadó
: Harlequin
Kiadás éve
: 2011

Oldalszám
: 288 oldal
Címkék
: paranormális, fantasy, romantikus, vámpír, boszorkány
Once upon a time…the Blood Sorcerer vanquished the kingdom of Elden. To save their children, the queen scattered them to safety and the king filled them with a need for vengeance. Only a magical timepiece connects the four royal heirs…and time is running out.
Nicolai the Vampire is renowned for his virility, but in a cruel twist of fate “The Dark Seducer” has become a sex slave in the kingdom of Delfina—stripped of his precious timepiece and his memory. All that remains is a primal need for freedom, revenge—and the only woman who can help him.
When the wanton vampire summons Jane Parker, she is helpless to obey. She's drawn to his dark sexuality and into his magical realm. But for this human, all is not a fairy tale. For saving Nicolai could mean losing the only man she's ever craved..  
Egy tragikus éjszaka. Egy hiba, amely évtizedeken át hat és ami összehoz nem csak két életet, de két világot is.
Nicolai születése jogán a vámpírok teljhatalú ura, de ezt a jogot elragadták tőle azon a napon, mikor lemészárolták a szüleit és elragadták testvérei mellől. Azóta rabszolgaként tengeti életét, emlékeitől megfosztva. Amíg meg nem jelenik az életében Jane Parker.

Jane Parker az emberek világának tudósa. Az a dolga, hogy minden lehetséges információt megszerezzen egy másik, párhuzamos világról a hogy megtörje a Nicolait súlytó átkot.

Nicolai különleges képességekkel megáldott vámpír herceg. Már csak ezek miatt is vonzó lehet számunkra. De mindezen felül olyan férfi, akinek van erkölcsi érzéke, elvei és nem mellesleg esze is. De azért az elmaradhatatlan bosszúvágy is szerepet játszik a történetben. Személy szerint mégis úgy vélem Jane az erősebb jellem.

Jane ember létére túlélt egy autóbalesetet. A teste ugyan megtört, de a lelke nem. Kibírta, hogy talán soha többé nem lehet 100%-ban egészséges. Nicolai is túlélt jó néhány csapást, de úgy gondolom a Janet ért csapások egy minimális mértékben, de súlyosabbak voltak. De Jane egyben eszes és talpra esett nő is. Kiváló királyné lesz belőle.

Mindent egybe vetve joggal mondhatom, hogy egy nagyon kellemes, izgalmas és látványos történet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése