2015. december 10., csütörtök

Hogyan nyűglődjünk a szerelem felett Raven módra - Christine Feehan - Sötét herceg

Író: Christine Feehan
Cím
: Sötét herceg
Eredeti cím
: Dark Prince

Sorozat
: A kárpátok vámpírjai #1.
Kiadó
: Ulpius ház

Kiadás éve
: 2010
Oldalszám
: 428 oldal

Fordító
: Gogolák Rita
Címkék
: romantikus, regény, vámpír, fantasy
A sötét herceg. Éjjeli látogató, aki azonnal a hatalmába kerít. A vonzódás mély, sötét és halálos. A testére vágyódsz, de a lelked rabolja el.
A fény asszonya. Hajnalban jön, amikor a férfi legyengül. Halovány fénysugár, ami áthatol a sötétségen, és lángra lobbantja a rejtőzködő vadállatot.
Egy különleges képességgel megáldott nő… Egy titokzatos idegen, aki felfedi szerelmének a több ezer éves titkot… Fanatikus gyilkosok, egy különös és egyre fogyatkozó faj, és mindehhez Havasalföld vészjósló árnyai.
Történetünk pofon egyszerű és rémunalmas. Van egy vámpír hercegünk, Mikhail, aki öngyilkos akar lenni, mert magányos. És ekkor láss csodát, felbukkan élete nagy szerelme a semmiből és kezdődik is a huza-vona a szeret-nem szeret játék körül.


Mikhail egy végtelenül férfias, elképesztően irányításmániás, de a végletekig gyengéd, hűséges és védelmező férfi, akinek mindene a család. Minden nő megérdemelne egy ilyen férfit, mert a hibái ellenére is tökéletes. Éppen ezért fel nem foghatom miért pont egy Raven kaliberű nő nyeri el a szívét.
Raven egy igazi semmire kellő szereplő. Nem tagadom, hogy kedves és jótét lélek,
de olyan önző, hogy az már szinte közveszélyes. Belecsöppen egy számára teljesen új világba, de soha nem hallgat a bölcsebb szóra, ezzel pedig mindenkit veszélybe sodor. Több balesetről olvastam csak ebben a könyvben, mint az összes eddigiben együtt véve.
400 oldal tömény unalom és sznvedés hála Raven szeret-nem szeret, elfogad- nem fogad játékának. Pedig az alapötlet egyáltalán nem rossz... sőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése