2015. november 7., szombat

Annie és az erdőkerülő, avagy Nalini Singh szösszenete a The Magical Christmas Cat-ben


Író: Lora Leigh, Erin McCarthy, Nalini Singh, Linda Winstread, Jones
Cím
: -
Eredeti cím:
The Magical Christmas Cat

Sorozat
: -
Megjelenés éve:
2008

Oldalszám
: 384
Kiadó
: Berkley

Fordító
: -
Műfaj
: romantikus, antológia, angol nyelvű
 "Put a little meow in their stocking this year with these tales of Christmas and felines-from beloved bestselling authors!
New York Times bestselling author Lora Leigh and top-selling authors Nalini Singh, Erin McCarthy, and Linda Winstead Jones have a special gift for readers this year: heartwarming holiday stories featuring passionate romance, paranormal adventure, and a distinctly alluring feline touch. With four new stories-including one featuring Lora Leigh's genetically altered Feline Breeds-this is a collection packed with more surprises than Christmas morning, and more chills than the snowiest winter night…"
A fülszöveg nem biztos, hogy sokat mond, nekem sem mondott túl sokat.
Csak a Nalini Singh történetet olvastam el. Zach és Annie történetét és meg kell mondanom nagyon aranyos volt. Semmi izgalom, semmi bonyodalom, csak egy kellemes kis esti olvasmány.
Zach imádnivaló és kitartó. Igazi úriember, aki képes megvédeni önmagát és a párját is bárkivel szemben. Még a családdal szemben is. Mindenkinek ilyen férfira lenne szüksége.
Annie igazi kis vadmacska, már ha az akar lenni. Igazi tanító néni, aki nem tud sokáig haragot tartani egy gyerekkel szemben. Kíváncsi lennék milyen anya válna belőle, pláne akkor, ha Zach lenne annak a bizonyos gyereknek az apja.
Igen. Néha elszabadul a fantáziám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése